ALGEMEEN NIEUWS

NAFVANIEUWS

Hier staat meer informatie over onze zomerexpositie in de Posthoornkerk met als thema 'Stad in Beweging'.

Het nieuwe Bulletin 2020-03 staat in de ledensectie. Het is het laatste bulletin van dit seizoen.

EXPOSITIENIEUWS

Ton Mijs exposeert in het BIM-huis in het Café & Restaurant UP CLOSE WITH THE ARTIST - PORTRETTEN 2017 – 2019.

Piet Heinkade 3, 1019 BR Amsterdam. 

De expositie is elke concertavond vanaf 18.00 uur gratis te bezoeken. Op zijn website staat meer informatie.

Gerard Valentijn exposeert een collectie foto's van actieve mensen in het buurthuis ‘de Honingraat’. De tentoonstelling is te zien in ditzelfde buurthuis, Slotermeerlaan 103 in Amsterdam (west) van 19 december 2019 t/m 25 maart 2020.

FOTOBONDNIEUWS

De nieuwe 'In Beeld' is uit! Hier staat de link naar nr. 97, maart 2020. en houd vooral de site van de Fotobond in de gaten voor het laatste Coronanieuws!

Landelijk mentoraat

De uiterste inschrijfdatum van het Landelijk Mentoraat van de Fotobond is uitgesteld naar 8 augustus. Hopelijk zijn dan de maatregelen omtrent het virus versoepeld of stopgezet. Hier staat de begeleidende brief waarin de data vermeld staan. Invloed van dit uitstel op de periode waarin het mentoraat gegeven wordt is minimaal.

Afdeling 10

De ALV en de Afdelingswedstrijd van 8 april zijn uitgesteld tot na de zomer. Hier staat de berichtgeving vanuit het secretariaat van de Afdeling.

FOTOTOUR IN SURINAME

Etienne Tjon Sjoe Sjoe (FVGVB) organiseert van 21-29 november 2020 in samenwerking met fotograaf Judith Redmount een fantastische fototour in Suriname: 'Verborgen Schat'. Op deze website staat meer informatie en hier staat de flyer.