NIEUWS

NAFVA NIEUWS

Het nieuwe Bulletin 2019-09 staat in de ledensectie.

In de ledensectie onder Foto's insturen staat nu een snelle manier om je prijswinnende en/of portfoliobestanden direct naar de webmaster te versturen voor plaatsing op de site.

EXPOSITIE NIEUWS

Lisa Hamstra en de leden van FC Dames exposeren t/m vrij 10-01 in Ontmoetingscentrum De Coenen, J.M. Coenenstraat 4 te Amsterdam. Hier staat meer informatie.

Karin van Ingen Schenau neemt met haar werken 'Hout!' deel aan de groepsexpositie in de Zo Mooij Art Gallery aan de Jan Pieter Heijestraat 164. Binnenkort is er op de website van de galerie meer informatie te vinden.

OVERIG NIEUWS

Het nieuwe thema van de NRC-Fotowedstrijd voor de maand november is 'Nederland en het weer'.

FOTOBOND NIEUWS

Van 26 oktober t/m 29 november is in 'Vermeer'stad Delft de unieke landelijke expositie van werken uit de drie belangrijkste wedstrijden van de bond: Foto Nationaal, Foto Individueel en de Bondsfotowedstrijd. Er is ook een prachtige foto-wandelroute uitgezet van ca. 1 uur, en er is een fotowedstrijd met als thema 'De Parel en het Meisje' aan verbonden. Niet te missen dus!

Series van Edward Hermans en Jaap Hijma zijn geselecteerd voor de prestigieuze Salon Foto Nationaal. Van Edward is de serie ‘Portretten van Jongens en Meisjes’ geselecteerd en van Jaap de serie ‘Israeli Streets’. De expositie in 'Het Icoon', Leeghwater 3 in Amersfoort is twee weken te zien en verhuist daarna naar Delft (zie hierboven).

Insturen voor Foto Online-3 kan t/m vrijdag 15 november. Hier staat meer informatie.

Werk je aan een serie of project en wil je daarop feedback van een bondsmentor? Van 1 oktober t/m 30 november biedt de fotobond gratis persoonlijke reviews aan. Hier staat meer informatie.