Uitagenda & Links

Klik hier voor de FOTO-AGENDA - De beste foto-exposities en -evenementen in Nederland en België.

Hier op FOTOEXPOSITIE.NL staat een mooi overzicht van expo's in musea en galerieën.

En hier vind je de landelijke activiteitenagenda van de Fotobond.

In Amsterdam

 

In het Scheepvaartmuseum zijn t/m 10 mei werken te zien van Kadir van Lohuizen, getiteld 'Strijd om het ijs' en 'Rijzend water'.

Beurs van Berlage t/m 31 januari: 'Intimate Audrey' Hepburn. Een bijzondere expositie ter ere van haar 90e geboortedag in Brussel en haar jeugd in Nederland. De expositie belicht het meisje, de vrouw, de moeder. De vrouw achter de legende. Met veel foto's, accessoires, kleding en andere memorabilia.

Stadsarchief Amsterdam t/m zondag 16 februari: 'Modern Perspectives'. Over foto en film in de jaren 1920-1940, i.s.m. Eye Filmmuseum.

Het Stedelijk Museum toont in 'Beyond the Image' werken van Bertien van Manen, Nan Golding, Boris Mikhailov en Rineke Dijkstra. Vanaf zaterdag 29 februari t/m zonodag 9 augustus.

Buiten Amsterdam

​In het Fotomuseum Den Haag is t/m zondag 26 april een grote tentoonstelling van werken van Eddy Posthuma de Boer te zien. Hier staat ook een NRC-artikel over hem.

 

Het nieuwe Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht presenteert tot en met zondag 15 maart 2020 een oeuvre-tentoonstelling van fotograaf Jimmy Nelson.

Museum de Fundatie in Zwolle toont vanaf 18 januari t/m dinsdag 5 mei de bijzondere foto-expositie 'Insomnia' van Annabel Oosterweeghel.

In Museum Hilversum is ook van alles te zien, nu en binnenkort. Kijk maar eens in de agenda op hun site!