ANDER NIEUWS

Geactualiseerd op 19 juni 2020

FOTOBOND - IN THE PICTURE

 

In The Picture is de wekelijkse nieuwsbrief van de Fotobond. De daarin opgenomen foto’s zijn door een telkens wisselende curator geselecteerd uit door de leden van de Fotobond ingezonden foto’s. Die selectie is een persoonlijke keuze, waarbij uiteraard ook gelet wordt op de manier waarin het thema in de foto tot uitdrukking komt.

Elk lid van de Fotobond kan via de website fotobond.nl/inthepicture per thema één foto inzenden. De foto hoeft niet recent genomen te zijn. De geselecteerde vijf foto’s verschijnen twee weken na de huidige.

AFDELING 10

 

De ALV en de Afdelingswedstrijd van 8 april zijn uitgesteld tot na de zomer. Hier staat de berichtgeving vanuit het secretariaat van de Afdeling.

FOTOBOND - OPEN FOTO CUP

 

Open Foto Cup: fotowedstrijd voor iedereen!
De winnende foto’s worden geëxposeerd in het Rietveld Paviljoen in Amersfoort.

Met 'Vrijheid' als thema opent de Fotobond haar deuren voor alle fotografen in Nederland: '75 jaar Vrijheid: in verleden, heden en toekomst'.

Van 1 april tot 1 oktober 2020 kunnen alle fotoliefhebbers in Nederland, leden én niet leden van de Fotobond, met maximaal 10 foto’s deelnemen aan de Foto Cup 2020.
Wie wil er nou niet met zijn of haar foto exposeren in het Rietveld paviljoen?

 

FOTOBOND - IN BEELD

 

De nieuwe 'In Beeld' is uit! Hier staat de link naar nr. 98, mei 2020. Houd vooral de site van de Fotobond in de gaten voor het laatste Coronanieuws!

FOTOBOND - LANDELIJK MENTORAAT

 

De uiterste inschrijfdatum van het Landelijk Mentoraat van de Fotobond is uitgesteld naar 8 augustus. Hopelijk zijn dan de maatregelen omtrent het virus versoepeld of stopgezet. Hier staat de begeleidende brief waarin de data vermeld staan. Invloed van dit uitstel op de periode waarin het mentoraat gegeven wordt is minimaal.