Natuur EV - Paul Roholl 01.jpg

ANDER NIEUWS

Geactualiseerd op 6 oktober 2020

MURNI L. EXPOSEERT IN ONTMOETINGSCENTRUM 'DE COENEN'

Murni laat daar werk zien uit zijn series Poolscapes, Collateral Art, Berg(d)Ingen, Mood Swings en Shattered. Neem even telefonisch of via de mail contact met hem op als je wilt komen.

FOTOBOND - IN THE PICTURE

In The Picture is de wekelijkse nieuwsbrief van de Fotobond. De daarin opgenomen foto’s zijn door een telkens wisselende curator geselecteerd uit door de leden van de Fotobond ingezonden foto’s. Die selectie is een persoonlijke keuze, waarbij uiteraard ook gelet wordt op de manier waarin het thema in de foto tot uitdrukking komt.

Elk lid van de Fotobond kan via de website fotobond.nl/inthepicture per thema één foto inzenden. De foto hoeft niet recent genomen te zijn. De geselecteerde vijf foto’s verschijnen telkens twee weken na de huidige editie.

FOTOBOND - IN BEELD

De nieuwe 'In Beeld' is uit! Hier staat de link naar nr. 99 van september 2020.

AFDELING 10

Op maandag 12 oktober vinden de ALV en de jurering plaats van de wedstrijdfoto's.

De afdeling heeft besloten om gebruik te maken van Zoom; een applicatie waar iedereen kan inloggen, meekijken en meedoen. 

 

Jurylid Chris Treffers heeft zich inmiddels uitgebreid kunnen voorbereiden op de bespreking via Zoom en we hebben er veel vertrouwen in dat het een bijzondere en mooie bespreking zal worden. Zie voor meer informatie en de wijze van aanmelden de aan alle leden gestuurde e-mail.

Op zaterdag 24 oktober biedt het bestuur van Afdeling10 een foto-excursie aan voor alle leden van de afdeling op de Buitenplaatsen bij ’s Graveland. Het is de Wandelroute Boekesteyn, Schaep en Burgh en Bantam, bij Hilversum. Zie de agenda en de mail voor meer informatie.