3de Natuur Serie A - Paul Roholl - Van G

Lid worden

​Lijkt het je wat om lid te worden van onze fotovereniging? Kom gerust eens een keer de sfeer proeven op een ledenavond! Kijk in de Agenda en kom op een avond die je interessant lijkt. We komen elke woensdagavond bij elkaar en beginnen om 20.00 uur. Als je vooraf even contact opneemt met onze secretaris via e-mail info@nafva.nl, dan kunnen we je de eerste keer goed ontvangen en alvast even bijpraten.

 

Wil je dan lid worden? De toelatingsprocedure is simpel. Spreek tijdens of na je kennismakingsbezoek een datum af met de secretaris. Op de afgesproken clubavond wisselen twee leden met je van gedachten over wat jij zoekt en wat wij je kunnen bieden. En we vragen je een tiental foto's te laten zien, uitgeprint of digitaal. We gaan ervan uit dat je over enige fotografie-ervaring beschikt als je je aanmeldt. Bij ons kun je snel meer kennis en veel inspiratie opdoen. Iedereen met de ambitie om een betere fotograaf te worden is bij ons van harte welkom.

Nadat je lid bent geworden kunnen we je - als je dat wilt - koppelen aan een of meer clubleden die al wat langer meedraaien (onze buddy's). Zij kunnen je dan verder wegwijs maken in de algemene dynamiek van onze fotoclub en je introduceren bij leden die jouw interessegebieden delen. Laat de voorzitter (Maarten Steunenberg), de vice-voorzitter (Annelies Huijzer), de secretaris (Carien Lykles) of de webmaster (Tine van Voorst) maar weten of je daar belangstelling voor hebt of dat je liever eerst zelf de kat uit de boom kijkt.