De Agenda voor het lopende seizoen is gecanceld wegens de coronacrisis.

Voor de leden - Zomerexpositie

Maandag 23 maart heeft de regering alle bijeenkomsten verboden, voorlopig tot 1 juni. Dat betekent dat de NAFVA niet meer bijeen kan komen dit seizoen. Maar we blijven natuurlijk wel fotograferen! We gaan de komende maanden alle aandacht en energie richten op de geplande zomertentoonstelling in de Posthoornkerk, met het thema 'Stad in Beweging'.

 

Het thema kan ruim worden opgevat. Natuurlijk kun je ook frappante beelden van de coronacrisis meenemen. Ook dat is onderdeel van onze stad. Sommigen nemen het thema vrij letterlijk en richten de camera op fietsers, joggers en andere vormen van beweging. Maar het is ook heel aardig om het wat abstracter op te vatten. Denk daarbij aan de nieuwkomers of de toeristen die de stad een ander gezicht geven. En natuurlijk ook een heel dankbaar onderwerp: de architectuur en de veranderingen aan de (rafel)randen van de stad. Kortom: alle genres van straatfotografie tot en met stedelijk landschap passen naadloos in dit mooie thema.

Tussen nu en 27 mei - de officiële sluiting van ons seizoen - willen we elke twee weken een tussentijdse online presentatie op onze website zetten. Je kunt op elk gewenst moment insturen en elke twee weken komt de 'oogst' op de website in een speciale gallery. Deze inzendingen komen online op 8 april; 22 april; 6 mei en 20 mei. Gebruik de gangbare inzendspecificaties (jpg's, sRGB, 100% kwaliteit, 240/300 ppi en grote (liefst originele) afmeting. NIET verkleinen naar 1920x1080! Geen raw's of tiff's. Je stuurt je bestanden via wetransfer.com naar het nieuwe mailadres exposities@nafva.nl.

 

Je mag net zoveel insturen als je wilt, mits het maar gerelateerd is aan het thema.