top of page
SF Serie - Petra Beckers - 01.jpg

LOCATIE & CONTACT
 

Clublocatie

Onze bijeenkomsten vinden plaats in 'De Thomas', een moderne kerk aan de Prinses Irenestraat 36, 1077 WX in Amsterdam-Zuid. De zaal is open vanaf 19.00 uur, we beginnen om 20.00 uur. We pauzeren van 20.45-21.00 uur en beëindigen de avond rond 22.00 uur.

 

Bereikbaarheid

Auto: op straat is het tot 24.00 uur betaald parkeren à € 5,- per uur. De kerk ligt vlakbij de afrit van de A10. De parkeergarages rondom Station-Zuid zijn schreeuwend duur en voor sommige heb je zelfs een abonnement nodig.

 

Voor de mensen met een parkeerapp: parkeer echt in de Prinses Irenestraat zelf, want met een parkeerapp kun je in verschillende omliggende straten niet langer dan 1 uur parkeren!

 

Voor de mensen zonder parkeerapp: er staan 2 parkeerautomaten aan weerszijden van de kerk: eentje op de hoek Prinses Irenestraat / Beethovenstraat, de ander op de hoek Prinses Irenestraat / Minervalaan. Hier kun je zien of je bankpas/creditcard te gebruiken is.

Gelukkig is er veel openbaar vervoer in de buurt: metro- en treinstation Zuid-WTC is vlakbij, en in de straten rondom de kerk zijn meerdere tram- en bushaltes. Zoom ver in op de kaart om de verschillende ov-haltes in de buurt te zien.

 

bottom of page