top of page
3de Natuur Serie A - Paul Roholl - Van G

LID WORDEN
 

​Wil je misschien wel lid worden van onze fotovereniging? Kom gerust eens een (paar) keer de sfeer proeven op een ledenavond! Kijk in de Agenda en zoek een avond uit die je interessant lijkt. Hier staat meer informatie over onze activiteiten. We komen elke woensdagavond bij elkaar en beginnen om 20.00 uur. Neem vooraf wel even contact op met onze secretaris via info@nafva.nl zodat we weten dat je komt.

Wil je dan lid worden? Laat het de secretaris weten, hij zal je een aanmeldingsformulier toesturen en van meer informatie voorzien.

We gaan ervan uit dat je over enige fotografie-ervaring beschikt als je je aanmeldt. Bij ons kun je snel meer kennis en veel inspiratie opdoen. Iedereen met de ambitie om een betere fotograaf te worden is bij ons van harte welkom.

Contributie

Het contributiejaar loopt van 1 augustus t/m 31 juli.

Gewone leden betalen € 135,- per jaar, een partnerlidmaatschap kost € 45,- en jeugdleden betalen tot hun 21e € 75,-. Dat is inclusief een exemplaar van ons Jaarboek én het verplichte lidmaatschap van de Fotobond. Word je in de loop van het jaar lid, dan betaal je alleen voor de resterende volle kalendermaanden na aanmelding. De penningmeester stuurt na aanmelding - en verder jaarlijks in september - de contributienota met alle betalingsgegevens.

bottom of page